ALTID GRATIS FRAGT TIL DANMARK OG 14 DAGES FULD RETURRET

Cookies

Gaven.dk benytter cookies til at gøre brugerens oplevelse af Gaven.dk endnu bedre. Med andre ord bruger Gaven.dk cookies til at optimere brugervenligheden på sitet, udvikle bedre funktioner og til at målrette markedsføringen.

Gaven.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies

Når du besøger Gaven.dk og Gaven.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her http://minecookies.org/cookiehandtering, for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende inpidualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

Hvilke cookies bruger vi på vores website?

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies), eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).

Ligeledes skelner vi mellem om cookien har Gaven.dk eller shop.Gaven.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk Google Analytics - som afsender (tredje parts cookies). Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på Gaven.dk og shop.Gaven.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website. Sessions-cookies forsvinder når du forlader Gaven.dk eller shop.Gaven.dk.

Første parts cookies

Google Analytics

Google Analytics bruger cookies til at samle statistik om vores site, f.eks. antallet af besøg, klik, varighed på sitet m.v., og er derfor en 3. parts cookie. Google Analytics sætter følgende cookies på vores site:

utma cookien

Dette er hvad der kaldes en blivende cookie, hvilket betyder, at den aldrig (eller i hvert fald først om meget længe) udløber. Denne cookie holder styr på, hvor mange gange en besøgende har besøgt sitet, hvornår første besøg skete og hvornår den besøgende sidst har været forbi. Du kan ikke identificeres via denne cookie.

utmb og utmc cookies

Disse to cookies er et par, som tilsammen bruges til at udregne, hvor længe en besøgende har brugt på sitet. utmb udløber automatisk når sessionen ender, mens utmc venter 30 minutter hvorefter den også udløber. En cookie har ingen viden om, hvornår du forlader et website eller lukker browseren, derfor venter den og ser, om der bliver vist flere sider. Hvis det ikke sker indenfor 30 minutter, så udløber cookien.

utmz cookien

Denne cookie holder rede på, hvor den besøgende kom fra. F.eks. hvilken søgemaskine der blev brugt, og hvad der blev søgt på. Dette er interessant for os, fordi vi kan bruge det til at gøre sitet bedre og mere brugervenligt. En sådan cookie lever typisk i 12 timer.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til et seminar, køb af en vare eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi f.eks. oplysninger om navn, e-mail, virksomhed og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Gaven.dk, skal du rette henvendelse på info@gaven.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte os på info@gaven.dk.

Betaling
Betalingen for dine varer foregår ved at klikke på Indkøbskurven. Nu vises indholdet af din indkøbskurv. Før du kan fortsætte betaling, skal du acceptere vores handelsbetingelser. Det gør du ved at afkrydse/klikke på boksen.

På Gaven.dk benyttes sikre betalinger via PayPal, og her kan betales med:

Vi accepterer naturligvis også almindelige dankort og Visa / dankort uden at du behøver benytte PayPal.

 

Det er gratis at betale med kreditkort på Gaven.dk.
 

Din betaling for alle køb bliver behandlet sikkert af PayPal. Her er nogle af PayPals metoder til beskyttelse af dine oplysninger:

PayPal tilbyder køberbeskyttelse på berettigede transaktioner på op til fuld købspris plus forsendelsesomkostninger. (Læs evt. mere på: https://www.paypal.dk)

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse.

For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret. Og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

 

Levering og leveringsomkostninger
Gaven.dk tilbyder altid dag-til-dag levering (medmindre andet står skrevet på den enkelte vare).

Hvis vi mod forventning ikke kan overholde at ekspedere din bestilling jf. ovennævnte, modtager du besked om dette pr. e-mail. 

Levering foregår normalt via Post Danmark, og der er altid gratis fragt ved alle bestillinger på Gaven.dk. Levering foregår som udgangspunkt kun i Danmark, men send evt. en forespørgselv via kontaktformularen, hvis du ønsker at få en pris på levering til andre lande.

 

Fortrydelse & reklamation
Du har hele 14 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Husk at vedlægge dit navn, adresse, konto- og registreringsnummer samt en kopi af evt. forudgående korrespondance. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor.

Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger og Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Du har selvfølgelig altid 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamationsperioden eller i tilfælde af at en vare undtagelsesvis er defekt eller mangelfuld ved modtagelse, bedes du straks kontakte os via kontaktformularen. Ved fremsendelse af varen med reklamation /defekt/mangel skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr- e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare eller om den kan repareres.

Returnering eller ombytning skal ske til:

Gaven.dk ApS
Skavholmvej 5
8520 Lystrup

 

Rabatkoder
Ved brug af rabatkoder på gaven.dk kan du opnå store besparelser på produkterne. Rabatkoder kan ikke kombineres, og der kan derfor ikke bruge to rabatkoder ved samme køb. 

Gaven.dk holdes ikke ansvarlige for at en evt. rabatkode ikke er blevet indtastet korrekt, og man dermed ikke får den ønskede rabat. 

 

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger i forbindelse med købet videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.
I forbindelse med den elektroniske betaling lagres ingen konto eller kreditkort oplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via PBS betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krybteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS.

Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefon nr. og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig. Disse oplysninger gemmes som minimum i garantiperioden. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.
 

Sikkerhed ved online betaling
Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan man takket være dansk lovgivning vide sig sikker når man betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulige sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling, er der kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.

Du kan evt. læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:

PBSwww.betaling.dk
Forbrugerrådetwww.fbr.dk
Forbrugerrådetwww.forbrugersikkerhed.dk
Forbrugerstyrelsenwww.fs.dk
Forbrugerstyrelsens karakterbogwww.net-tjek.dk
Forbrugerinformationwww.fi.dk